Een goed brandalarm kan je leven redden!

Brandalarm of CO-lek, het is helaas een probleem waarmee u onverwacht te maken kan hebben. Bescherm uzelf en uw familie door u hiervoor te beveiligen
We bekijken samen met u welke detector op welke plaats moet hangen zodat u de juiste branddetectie hebt en goed beveiligd bent om het risico te beperken.
Autonoom met batterijen of een bekabeld systeem? Beide is mogelijk, we zorgen ervoor dat het brandalarm voldoet aan al uw noden en past in uw woning.

Cijfers en weetjes

Jaarlijks zorgen in België ongeveer 10 000 branden in gebouwen voor talrijke doden, brandwonden en materiële schadegevallen. Bijna 80 % van de sterfgevallen door brand zijn het gevolg van woningbranden.
Deze cijfers tonen aan dat een brandalarm geen overbodige luxe is.
Dus hoe sneller u branddetectie hebt, hoe minder risico u loopt om in deze cijfers opgenomen te worden.


Wist u dat het sinds 1 januari 2020 wettelijk verplicht is om op elke verdieping van uw woning minstens één rookmelder te hebben?

Voor meer info kan u ook altijd terecht op:

www.wonenvlaanderen.be

Voor elk interieur

Een brandalarm moet niet alleen goed werken, u hebt het liefst dat dit ook mooi oogt. Daarom kiezen we voor betrouwbare detectoren met een mooi en strak design, zodat dit geen doorn in het oog is en u toch gerust kan zijn.

 

branddetector

Niet alleen brandalarm

Niet alleen voorzien we branddetectoren, ook gaan we kijken naar alle andere gevaren zoals gas en CO2-melders. U kan nooit zeker genoeg zijn, zeker niet voor deze stille killers.

Brandpreventie

We bekijken natuurlijk ook de andere gevaren en meldingssystemen in uw gebouw. Zo kunnen we u ook voorzien van noodverlichting, nooddrukknoppen, extra sirenes, brandluik sturing, … . We voorzien uw brandalarm van alle noden en toebehoren.
Ook als u een brandweerverslag hebt helpen we u graag dit te integreren naar hun eisen.