Camerabewaking, dat is goed gezien !

Ga gerust weg van huis

Camerabewaking werkt niet alleen als u thuis bent, maar overal ter wereld. Dag of nacht, altijd krijgt u de beste beelden dankzij de slimme technologie dat is geïntegreerd in de camera’s.
De slimme camera kan zelf het verschil uitmaken tussen een voorbijlopende mens of dier, dit om zo weinig mogelijk valse detectiemomenten te bekomen.

U kan ook kiezen tussen continue opname of enkel op beweging, dit maakt het zoekproces een pak gemakkelijker. Dus met een camerasysteem bent u niet alleen beveiligd maar ook altijd op de hoogte wat er in uw pand aan de hand is.

De beelden kunnen op verschillende media opgevraagd worden. GSM, tablet, computer, … . Wij geven bij oplevering een compacte opleiding en een zelfgeschreven handleiding mee, dit zodat u niet ijlen lang moet zitten zoeken in een handleiding en u snel tot het juiste zoekresultaat komt.

Details dag en nacht

U wilt zeker zijn van duidelijke beelden dag en nacht? Ons camerasysteem schakelen zonder probleem over naar nachtstand om u duidelijke beelden te garanderen.
Dankzij de krachtige infraroodled’s die tot 40m ver kunnen kijken bent u altijd gerust.

Ook zijn het slimme camera’s!
Ze kunnen tegenlicht wegfilteren zodat uw camera niet verblind wordt door de opgaande of ondergaande zon. Zo hoeven we hiermee geen rekening te houden waardoor we niet moeten comprimeren naar beveiliging toe.

Uw camerabewaking kijkt dus dag en nacht, waardoor u ongestoord kan genieten van uw nachtrust.

Meer dan gewoon een camerasysteem!

Een goed camerabewaking concept bestaat uit meer dan een “goede” camera. Samen met u stellen we een totaalconcept samen en bekijken wat de opties en wensen zijn. We plaatsen de camera’s op de gevoelige plaatsen en zorgen voor een goede overwaking van het te bewaken goed.

Camerabewaking wetgeving

Camerabewaking valt onder een heleboel wetgevingen en reglementeringen.
Meer info hieromtrent vindt u hier